Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Γιατί μισώ/μισούσα το καλοκαίρι!


Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μισούσα το καλοκαίρι. Μέχρι και πέρσι απλά το μισούσα...και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί συγκεκριμένοι λόγοι. Ενδεικτικά σας αναφέρω κάποιους:


1. Το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ ζεστό. Ιδρώνεις συνέχεια με αποτέλεσμα να μην νιώθεις άνετα στα μέρη που πηγαίνεις. Ακόμα και για ποτό να βγεις ο ιδρώτας σου χαλάει τη διάθεση.

2. Το καλοκαίρι έχει γίνει για τους ωραίους. Δηλαδή εμείς οι άσχημοι τι πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι; Να κλειστούμε σπίτι μας; Αρνούμαι να κάνω μπάνιο και δίπλα μου να έχω ανθρώπους με six-pack που ρίχνουν γκόμενες με ένα μπάνιο και σου δείχνουν πόσο αδύναμος είσαι μπροστά τους. Καλά αυτό βέβαια έχει και άλλη ανάγνωση αλλά αν την εκφράσω θα μου πείτε ότι τα λέω από τη ζήλια μου...

3. Το καλοκαίρι πλέον δεν έχει απαραίτητα διακοπές. Αν δεν παίζει μία πού να πας διακοπές; Κάθεσαι στο μπαλκόνι πίνεις φραπέ και βλέπεις τον δρόμο για παραλία. Τι να κάνεις; Εντάξει οι μονοήμερες αποδράσεις πάντα είναι στο πρόγραμμα αλλά ποτέ κάτι οργανωμένο.

4. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό και παράλληλα δεν είναι για αυτούς που έχουν σχέσεις. Το να πας με το μωρό σου για μπάνιο είναι από τις στιγμές που δένουν τη σχέση σου και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις. Κάποιοι που το έχουν δοκιμάσει μπορεί να με βρίσουν τώρα. Εγώ πάντως ανήκω στην κατηγορία που το προτιμούν.

5. Το καλοκαίρι όλοι χάνονται. Ψάχνεις γνωστούς να βγεις για έναν καφέ και είναι είτε σε γνωστούς τους που έχουν εξοχικά είτε οικογενειακά σε μέρη που πάνε κάθε χρόνο. Αδειάζει η γειτονιά και αυτό το κάνει ακόμα πιο βαρετό.

6. Το καλοκαίρι τα social media γίνονται ακόμα πιο εκνευριστικά. Όλοι παίζουν με τον πόνο σου και κάνουν check in σε γαμάτα beach bar που απορείς πώς βρέθηκαν εκεί με ένα τσούρμο άτομα παρέα και διασκεδάζουν ή έτσι λένε τουλάχιστον...ενώ εσύ κάθεσαι και ανάβεις μέσα στο δωμάτιο του υπολογιστή σου περιμένοντας με φόβο να ακούσεις από κάποιον που σου έχει θάρρος το "Get A Life" και αυτή τη φορά να μπορέσεις να το εφαρμόσεις.

7. Το καλοκαίρι ξεκινά με την εξεταστική του Ιουνίου...#nocomments

Αυτοί ήταν πραγματικά κάποιοι λόγοι που κάνουν το καλοκαίρι να φαίνεται άσχημο... Είναι, όμως, τελικά;

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου