Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα όνειρα κρύβουν μια προειδοποίηση και ένα δώρο

Το να κάνεις όνειρα και να τα πραγματοποιείς είναι πολύ όμορφο. Σκεφτήκατε ποτέ, όμως, ότι τα όνειρα που κάνουμε κρύβουν μια προειδοποίηση και ένα δώρο; Αφενός κυνηγώντας τα όνειρα μας σημαίνει ότι επικεντρωνόμαστε σε αυτά.

Συνεπώς, η προειδοποίηση είναι να μην επηρεαζόμαστε από αυτά που λένε οι άλλοι για τους στόχους μας γιατί είναι αποκλειστικά δικοί μας. Εμείς τους θέτουμε, τους οριοθετούμε και τους πραγματοποιούμε. Το όνειρο γίνεται πραγματοποιήσιμος στόχος. Η προειδοποίηση αλλά και προϋπόθεση σε βάζει στο κλίμα που πρέπει να είσαι για να προχωρήσεις. Το δώρο, τώρα, είναι η ευτυχία. Ό,τι και αν κάνεις, όπως και αν το κάνεις, το φτάσεις δεν το φτάσεις μέχρι το τέλος σου δίνει ευτυχία. Πρέπει να προσέξουμε κάτι! Δεν πραγματοποιούμε όλα τα όνειρα που θέτουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που αλλάζουμε στόχους, επιδιώξεις ή αφήνουμε το περιβάλλον να μας επηρεάσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε δυστυχισμένοι. Το νόημα είναι να νιώθεις ευτυχισμένος και που έφτασες στο στάδιο αυτό. Τα όνειρα τα φτιάχνουμε εμείς άρα τα πλάθουμε όπως θέλουμε. Το τέρμα του ονείρου μπορεί να έρθει νωρίτερα αν στη φάση που βρισκόμαστε νιώθουμε ή βρούμε τον τρόπο να νιώθουμε καλά. Το δώρο αυτό που προσφέρουν τα όνειρα είναι εκπληκτικό. Κάθεσαι και βλέπεις τα βήματα που έκανες ως εδώ ακόμα και αν δεν θέλεις πλέον να συνεχίσεις. Όπως λένε και κάποιοι σοφοί: "το ταξίδι μετράει, όχι ο προορισμός"..

Οπότε, εργαστείτε σαν να  μην χρειάζεστε τα χρήματα, ερωτευτείτε σαν να μην πρόκειται να πληγωθείτε και χορέψτε σαν να μην σας κοιτάζει κανείς.
                                                       (πηγή της παράθεσης) 

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου