Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο - άποψη για το τρίτο μέρος της τριλογίας "Η Πόλη" του Blake Crouch

Καλημέρα σας,

Για να μη νομίζετε ότι δεν σας σκεφτόμαστε το διάστημα που δεν γράφουμε, δοκιμάζουμε πειραματικά να ανεβάσουμε (το α' πληθυντικό είναι εμμονή για να κρύψω την αμηχανία του πρώτου προσώπου) το πρώτο video μιας σειράς βίντεο που θα φέρει τον τίτλο ποπ -απ.

Ποπ -απ ή αλλιώς pop up στα αγγλικά. Προέκυψε από τα εκνευριστικά pop-up windows που πετάγονται συνήθως με διαφημιστικά μηνύματα και μας ενοχλούν. Η εκπομπή μας δεν έχει στόχο να σας εκνευρίσει φυσικά, αλλά να αναδύει παράθυρα στον κόσμο. Και πώς θα το κάνει αυτό; Αρχικά με το βιβλίο, γιατί υπάρχει και έλλειψη budget βρε παιδιά.

Έτσι, λοιπόν, φτιάξαμε καφέ ένα ωραίο πρωί, τελειώσαμε και ένα βιβλίο και σας λέμε δυο λόγια για αυτό. Το δοκιμάζω τελείως πειραματικά. Θα εξαρτηθεί από το πόσο θα το αγκαλιάσετε. Το όμορφο με τα blogs είναι ότι σου δίνουν άπειρες δυνατότητες.

Ξεκινάμε, όμως, με ένα παράδοξο. Έτυχε το πρώτο video να αφορά ένα βιβλίο που αποκαλύπτει ένα πείραμα που έκανα... Περισσότερα επί της οθόνης...

// Θα σας πρότεινα αν σας αρέσει να κάνετε subscribe και να πατήσετε το κουδουνάκι δίπλα για να έχω μια εικόνα του αν θέλετε να συνεχιστούν τα video //

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου