Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε σήμερα η 14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου - Φωτογραφίες

Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε το πρώτο λεπτό που άνοιξε η έκθεση στα δυο περίπτερα που διεξάγεται. Άνετοι περπατήσαμε στους χώρους και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και τα πρώτα σχόλια.

Παρότι στις φωτογραφίες δεν υπάρχει κίνηση κόσμου μπορώ να σας πω ότι μισή ώρα μετά το άνοιγμα της έκθεσης, υπήρξε προσέλευση πολλών νέων ατόμων, φυσικά όχι στα επίπεδα που θα φτάσει το Σαββατοκύριακο. Το γεγονός, όμως, οτι η συντρηπτική πλειονότητα ήταν νέοι άνθρωποι δείχνει ότι χρόνο με τον χρόνο η έκθεση κερδίζει το δυναμικό κοινό της πόλης.



Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για τις φετινές θεματικές καθώς ήδη είναι πολύ γνωστά τα αφιερώματα της έκθεσης, όπως π.χ. το μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη.



Τα τελευταία χρόνια η παιδική γωνιά γίνεται όλο και πιο όμορφη και φέτος παρατηρήσαμε αύξηση στους τίτλους και στα περίπτερα που αφορούν τα παιδιά αλλά και όμορφες διακοσμήσεις και ιδέες όπως το τεράστιο βιβλίο εντυπώσεων αλλά και οι πολύ συμπαθητικοί και βαμμένοι πωλητές.


Οι αίθουσες ομιλιών παραμένουν ίδιες, ενώ παρουσιάσεις ξεκίνησαν από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της έκθεσης.


Τέλος, κάποιους τους πιάσαμε στον ύπνο αφού άνοιξαν τα περίπτερα τους λίγη ώρα μετά το άνοιγμα της έκθεσης.


Χιλιάδες τίτλοι και φέτος περιμένουν τους φανατικούς αναγνώστες για να αποκτήσουν μια θέση στις βιβλιοθήκες τους. Εμείς ήδη κάναμε τις επιλογές μας! 

Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη 11 Μαΐου 2017: 15:00 - 21:00
Παρασκευή 12 Μαΐου: 10:00 - 22:00
Σάββατο 13 Μαΐου 2017: 10:00 - 22:00
Κυριακή 14 Μαΐου 2017: 10:00 - 21:00

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!
 Δείτε όλες τις φωτογραφίες σύντομα στη σελίδα μας στο facebook.

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου