Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάσατε περισσότερο!


Και μιας που κλείσαμε και το τρίτο μας έτος ως blog, είπαμε να βρούμε (εντάξει, να βρω) τις πέντε δημοσιεύσεις που διαβάσατε περισσότερο και να τις θυμηθούμε! Επειδή είμαι καλός άνθρωπος ξεκινώ από το #1! Διαφορετικά θα πεθαίνατε από αγωνία..παραδεχτείτε το!

1)Διπροσωπία ή αγωγή; (159 προβολές)
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πολύ με αυτήν την πρωτιά. Μπόρεσε ένα τέτοιο άρθρο να σας κινήσει το ενδιαφέρον ώστε να το διαβάσετε; Μάλλον το ευχαριστώ μου πηγαίνει στο google που με προτίμησε όταν χρησιμοποιήσατε τις λέξεις αυτές!

2) Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δύσκολα αλλά χάνεται εύκολα! (151 προβολές)
Το ρητό αυτό πράγματι ισχύει και κρύβει πόνο οπότε ως προς αυτό θα συμφωνήσω. Ήταν κάτι που με απασχολούσε και το έψαχνα και εγώ εκείνο το διάστημα. Πολύ άσχημο άνθρωποι που εκτιμάς να χάνουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο σου. Ακόμη πιο δύσκολο να στο κρύβουν και να το έχεις καταλάβει...You better work, bitch! (Ελπίζω να μην σας βγει διαφήμιση...θυμίστε μου να το σχολιάσω αυτό κάποια στιγμή).

3) Είναι ο θυμός συναίσθημα του έρωτα; (65 προβολές)
Είναι ο θυμός συναίσθημα του έρωτα ή της συνήθειας; Μέσο εγωιστικού ελέγχου ή απόδειξη ότι ακόμα υπάρχει αγάπη; Τι λέω βραδιάτικα;


4) Η μουσική δείχνει ποιοι είμαστε; (45 προβολές)
Καλή αφορμή για κουβέντα και από ότι φαίνεται είναι από τις λίγες δημοσιεύσεις που έχουν σχόλιο. Ελπίζω να μην βγάλατε γρήγορα συμπεράσματα για μένα με το παραπάνω τραγούδι.

5) Άγχος: Τεχνικές χαλάρωσης! (26 προβολές)
Από άγχος άλλο τίποτα. Ελπίζω το video να σας βοήθησε!

Τα άλλα πήγαν άπατα αλλά σας αγαπώ ακόμα!

P.S. H εφαρμογούλα δίπλα τα έχει παίξει που έλεγε τι διαβάσατε περισσότερο!

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου