Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μερικοί τρόποι να πεις "Σ'αγαπώ"!

Δύσκολη λέξη. Ακόμα και ο τρόπος που λέγεται μπορεί να δείξει τι πραγματικά νιώθουμε για το άτομο που έχουμε απέναντι μας. Αν, λοιπόν, είστε από τους τυχερούς που αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα περάσετε μόνοι, εδώ σας έχουμε κάποιους όμορφους τρόπους να πείτε "σ'αγαπώ" οι οποίοι θα βοηθήσουν τη σχέση σας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Έχουμε και λέμε, γκούχου γκούχου και τα σχετικά:

1) Ψιθυρίστε το στον τηλεφωνητή του σταθερού ή του κινητού - δεν μας νοιάζει - αρκεί να το κάνετε με όμορφο τρόπο. Περιμένετε να δείτε πότε θα σας το αναφέρει.

2) Πείτε το στην αρχή ενός μεγάλου φιλιού καθώς τα στόματα σας είναι ενωμένα όσο πιο ήρεμα και χωρίς μεγάλη κίνηση του στόματος μπορείτε.

3) Κάντε πράγματα που σας άρεσαν από ταινίες. Οι ταινίες δεν είναι μόνο για να τις βλέπετε αγκαλιά αλλά για να σας βοηθήσουν να βγείτε από τα συμβατικά. Μην κάνετε κάτι συνηθισμένο. Βγείτε σε ένα όμορφο μέρος που δεν είχατε πάει. Φάτε την αγαπημένη σας σοκολάτα. Αγοράστε, ίσως, ένα συμβολικό δώρο ή λουλούδια και πείτε τη φράση στο τέλος του ραντεβού.

4) Σιγοψυθιρίστε το στο αυτί την διάρκεια που πέφτετε για ύπνο. Αν ο/η σύντροφος ανοίξει τα μάτια του κάντε τον κοιμισμένο/η.

5) Αν πάλι είστε στην αρχή της σχέσης σας και ντρέπεστε λιγάκι να το πείτε φωναχτά, αφήστε ένα σημείωμα στο μαξιλάρι ή σε όποιο σημείο του σπιτιού πιστεύετε εσείς ότι είναι καλύτερο!

Ελπίζουμε αυτά τα Χριστούγεννα να σας βρίσκουν όλους ερωτευμένους και αγαπημένους!

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου