Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πέρασε όμορφα Χριστούγεννα ακόμη και μόνος!


Αν είσαι μόνος αυτά τα Χριστούγεννα μην νιώθεις μόνος. Σίγουρα το κλίμα δεν ευνοεί τη μοναξιά αυτές τις μέρες αλλά αν έτυχε μην σκας. Εξάλλου αν το καλοσκεφτείς, πάντα ήθελες ένα διάστημα να το περάσεις με τον εαυτό σου και να σκεφτείς καθαρά κάποια πράγματα. Εκμεταλλεύσου το! Πάρε κάποιες ιδέες:
Μην νιώσεις άσχημα για κανέναν λόγο! Στόλισε κανονικότατα το σπίτι σου ή το δωμάτιο σου με διάφορα Χριστουγεννιάτικα είδη. Μην νομίζεις ότι επειδή είσαι μόνος σου κάτι τέτοιο δεν θα σου προσφέρει χαρά. Πάντα κάνει καλό μια ανανέωση και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη που αποτελεί αναβίωση της παιδικής αθωότητας. Βάλε ακόμα κατιτίς και στον εξωτερικό χώρο. Αν έχεις πολύ χρόνο διαθέσιμο φτιάξε και κάτι δικό σου που θα μπορούσες να διακοσμήσεις. Όλα αυτά πλαισίωσε τα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Υπάρχουν εκατοντάδες και σίγουρα κάποια θα σου αρέσουν και θα σου ανεβάζουν τη διάθεση. Όταν αυτά τελειώσουν, βάλε την αγαπημένη σου ταινία να παίξει στο dvd ή στο pc και άσ' την να σου τραβήξει την προσοχή. Αν έχεις πολλές ακόμα καλύτερα. Ε, βάλε και λίγο κρασί. Τραβιέται τώρα με το κρύο. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις! Τα Χριστούγεννα είναι και μια γιορτή αγάπης για αυτό στείλε κάρτες σε άτομα που αγαπάς και μένουν μακρυά σου. Δημιούργησε τες ακόμα και στον υπολογιστή. Αμερικανιά αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα, ειδικά αν λάβεις πίσω μερικές. Αν έχεις χρήματα, η περίοδος αυτή ευνοεί τις αγορές για αυτό μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνεις και ένα δώρο στον εαυτό σου! Ψάξε τα καλύτερα με τις φθηνότερες τιμές. Με την ευκαιρία, επισκέψου και κάποια όμορφη εκδήλωση στην πόλη σου. Γίνονται πολλές αυτό το διάστημα. Τέλος, εάν πιστεύεις, μπορείς να επισκεφτείς και την εκκλησία που θα σε φέρει πιο κοντά στην πίστη σου και θα συναντήσεις και κόσμο.

Αυτοί ήταν κάποιοι τρόποι να πολεμήσεις το τέρας της μοναξιάς αυτά τα Χριστούγεννα. Δεν θα είναι πάντα έτσι για αυτό εκμεταλλεύσου ποιοτικά τον χρόνο που έχεις!

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου