Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Έχουμε γενέθλια!


Τι όμορφος μήνας να έχει κανείς γενέθλια! Μήνας αποτίμησης όλου του έτους, μήνας γόνιμης σκέψης για τη δημιουργία νέων στόχων. Μήνας που έχει μέσα γιορτές, Χριστούγεννα και ελπίζουμε/ευχόμαστε ΧΑΜΟΓΕΛΑ! 

Εμείς στον Ανοιχτό Ορίζοντα γιορτάζουμε τα 6 μας χρόνια σήμερα. Ήταν 4 Δεκέμβρη του 2010 όταν αυτό το blog έγινε πραγματικότητα. Ξεκίνησε σαν ένα μέρος που μοιραζόμουν τις προσωπικές μου ανησυχίες με στόχο τη δημιουργία ενός διαλόγου για τα θέματα που κάθε φορά αγγίζαμε. Όπως κάθε χρόνο τα γενέθλια μας συνοδεύονται από τα "ν" (ο αριθμός των χρόνων) δημοφιλέστερα αρθράκια της χρονιάς που πέρασε. Μας έκανε εντύπωση ότι οι αναγνώστες μας έδωσαν μεγάλη σημασία στα άρθρα που αφορούσαν ανησυχίες και μας πήγαν έτσι πίσω στις ρίζες αυτού του blog. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η στήλη "γωνιά του συγγραφέα" εξαιρέθηκε από τον υπολογισμό γιατί δεν θεωρούμε σωστό να βάλουμε σε αριθμητική σειρά τους ανθρώπους που μας μίλησαν με τόσο καλή πρόθεση για τα νέα τους βιβλία και νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό. Για τους συγγραφείς μας, όμως, σας έχουμε ετοιμάσει κάτι άλλο που θα έρθει τις επόμενες μέρες. Πάμε, γρήγορα - γρήγορα να δούμε την κατάταξη:

6. Συνάντηση τριών ηπείρων στο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής που ξεκινά σε δυο μέρες (23/8/16).


Ένα πολύ όμορφο επαρχιακό φεστιβάλ που τα τελευταία χρόνια του δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον Ανοιχτό Ορίζοντα λόγω της μεγάλης του απήχησης και τη συμμετοχή πολλών διαφορετικών χωρών.

5. Ο άνθρωπος είναι το μαναδικό πλάσμα στον κόσμο που παίρνει χωρίς να δίνει (4/9/16)


Ένα σύντομο review και κάποιο λόγοι γιατί πρέπει κανείς οπωσδήποτε να διαβάσει τη "Φάρμα των Ζώων" του Όργουελ.

4. Για όσο σε χρειάζομαι... (10/7/16)


Μια ανησυχία σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και την εκμετάλλευση που μοιράστηκα μαζί σας.

3. Γιατί κολλάω στο παρελθόν; (4/5/16)


"Είναι πολύ δύσκολο να αποκοπεί κανείς από ένα παρελθόν που είναι γεμάτο αναπάντητα ερωτήματα. Το θέμα είναι...τι σας νοιάζει περισσότερο; Η υγεία και η πνευματική σας ηρεμία ή να πάρετε απαντήσεις για άτομα και καταστάσεις που δεν επηρεάζουν πια το παρόν σας και δεν θα προκαλέσουν καμία αλλαγή σε τίποτα; Εσείς αποφασίζετε..."

2. Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με 10 photo quotes (3/9/16)


Άλλο ένα αρθράκι που σας αρέσει και το φτιάχνουμε κάθε χρόνο. Το καλοκαίρι όταν τελειώνει συνήθως μας δημιουργεί μια γλυκιά νοσταλγία. Εμείς, την αποτυπώσαμε σε εικόνες.

1. Έτσι για λίγο (2/6/16)


Είμαι πολύ περήφανος που αγαπήσατε τόσο πολύ τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Είναι το πρώτο μου flash story. Μια γρήγορη ιστορία για μια αγάπη που κράτησε λίγο αλλά ήταν αναγκαία.

Αυτά ήταν! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που αφιερώσατε από λίγα δεύτερα μέχρι πολλά λεπτά για να διαβάσετε τις δημοσιεύσεις. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι...

Τα λέμε στα σχόλια, στο Facebook, το Twitter και το Pinterest.

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου