Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

9 τρόποι για να περάσεις τέλεια τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την κοπέλα σου! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για κορίτσια!


Οι μέρες πλησιάζουν και είπα εν μέσω εξεταστικής να ασχοληθώ λίγο με το θέμα. Έψαξα και σκέφτηκα κάποιους καλούς τρόπους για να περάσετε καλά εσύ και η κοπέλα σου. Ο εναλλακτικός τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι "Τι δώρο να της κάνω". Δεδομένου ότι έχουμε κρίση, οι προτάσεις είναι πιο στενές. Αν είσαι κοπέλα ΜΗΝ διαβάσεις! Καταστρέφεις την έκπληξη! Τα παρακάτω tips περιλαμβάνουν και κάποιες προϋποθέσεις! Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο...

1. Μην αναφέρεις με τίποτα ότι έρχεται αυτή η μέρα. Δεν χρειάζεται να ξέρει ότι κάτι σκαρώνεις. Αν πάει το θέμα εκεί σχολίασε: "Α! Είναι και αυτό! Ναι!" ή "Τι μήνα έχουμε;" Μπορεί να θυμώσει λιγάκι αλλά είναι για καλό. Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες κοπέλες αρέσουν οι εκπλήξεις.

2. Τα σοκολατάκια είναι τόσο συνηθισμένα. Χρειάζονται, όμως, για να σας γλυκάνουν. Μην πάρεις την κλασική σοκολάτα γνωστής εταιρίας ούτε μικρά σε σχήμα καρδιάς που θα φάει μόνο ένα από τα 20 επειδή κάνει δίαιτα. Προσπάθησε να βρεις κάτι εναλλακτικό που να περιλαμβάνει τη σοκολάτα. Βρες ένα μαγαζί που να έχει διάφορα είδη και κάνε έναν μικρό συνδυασμό διαφορετικών γλυκών γεύσεων. Να φανεί ότι το έψαξες βρε αδερφέ και ότι δεν έκανες ότι κάνουν οι άλλοι.

3. Τα αρκουδάκια επίσης είναι ξεπερασμένα. Εκτός αν έχει τρέλα...τότε σκέψου το. Αν δεν έχει δεν χρειάζεται να το κάνεις. Αν έχει, όμως, άκου κάτι που έκαναν σε μια φίλη μου. Το έβαλαν στο ασανσέρ την ώρα που το κάλεσε η κοπέλα και όταν άνοιξε η πόρτα ΤΑ ΝΤΑΑΑΑΑΑΑ! Να ένα αρκουδάκι με ένα γραμματάκι. Σου έδωσα ΤΗΝ ιδέα!

4. Αν το θέμα με το αρκουδάκι ναυάγησε τότε κάνε κάτι άλλο όμορφο. Χάρισε της κάτι δικό σου για να θυμάται αυτή τη μέρα. Από ένα ρούχα που δεν πολυφοράς μέχρι ό,τι χωράει ο νους σου. Η κίνηση θα την ξετρελάνει. Δοκιμασμένο!

5. Αν έχεις δικό σου διαμέρισμα ή έχει εκείνη δικό της τότε μαγείρεψε της. Το ξέρω από μαγειρική δεν τα πας καλά αλλά και το πιο απλό να της κάνεις θα την κάνει χαρούμενη. Βάλε και κανένα κερί. Αν πω και μουσική θα γίνουμε τελείως Αμερικάνοι. Είναι όμως και αυτός ένας τρόπος.

6. Πριν από λίγο σου είπα για ένα γράμμα. Κάθισε και γράψε δυο όμορφα λόγια σε μια κάρτα. Φρόντισε κάθε φορά που θα μαλώνετε να είναι κοντά της!

7. Ένα λουλούδι αρκεί και κάνει τη διαφορά. Επέλεξε όμως το ομορφότερο! Να σου πω ότι ποτέ κανένα λουλούδι δεν είναι πιο ωραίο από το άλλο σου μισό. Μην ξεχάσεις να το σημειώσεις αυτό.

8. Τα παραπάνω μπορείς να τα πραγματοποιήσεις είτε επιλέγοντας ένα είτε συνδυάζοντας όσα περισσότερα μπορείς.

9. Το 9 θα είναι το αποτέλεσμα της βραδιάς αλλά δεν το γράφω γιατί δεν θέλω να γίνω ροζ!

Αυτά ήταν! Οικονομικά και ρομαντικά πράγματα!
Αν εφαρμόσεις κάτι let me know! 

Υ.Γ. Και κάτι ακόμα...πες το "Σ'αγαπώ"..μια λέξη είναι ;) Αν δεν σου βγαίνει εύκολα...δες εδώ μερικούς τρόπους να πεις σ'αγαπώ!

0 απόψεις! Γράψε τη δική σου!:

Δημοσίευση σχολίου